Hej Tomtegubbar drar i spaken & sparkar fröken i baken !

Tjenare !
Idag e det lucia, 13 december. . . Gick upp 05:30 i morse! Har ej lyckats lista ut hur det gick till men men.. jag kom upp! Vi skulle ha lusse tog & skulle samlas halv 7 i matsalen , as tidigt! Jag var en busig liten tomte.

Ne nu orkar jag ej blogga mer! Vill bara lägga mig i sängen och dö ^^'


image91
I måndags var jag på ullared... Ajaah var med då, Hon körde mig i kundvagnen in i sjävla huset. Men jag kom ju på att jag behövde ta ut pengar!!! så Ajaah parkera mig ^^

image92
Ajaah tvinga mig att smaka på en GRÖN FESTIS! ser ju äckligt ut :P

image93
Ajjemen! Jag e puddingen med blond/guldiga flätor. På bilden skulle vi gå till statoil efter våran första "show" för vi var hungriga . . . och jaa jag har byxor på mig . . . shorts
image94
VÅRAN EGEN LUCIA 2007 - FRAMRÖSTAD AV OSS PÅ SKOLAN -
JESSICA JOHANNESSON

Ha d gött & GoNatt !

Maybe Next Year

Kom precis hem från stallet, väntar  på mat, sen åka till lerk.. det är US-möte, det sista för i år. Eftersom vi får så fattigt lite fika av tanten i cafeterian, så ska US baka själva.. Vi ska äta oss riktigt FETA med Lussebullar, pepparkakor & kladdkaka  + det vi får från tanta =) mums, US GOES BIFF ! Det dåliga e att den stora styrlsen får massa fika, mackor o shiit, har jag hört från en i Lilla styrlsen. VI SKA LA FAEN FÅ LIKA MKT ELLER? VI HAR JU LIKA MKT MÖTE SOM DOM HAR, ELLER TROR DOM ATT BARA FÖR ATT VI E MINDRE SÅ VÅGAR VI EJ SÄGA TILL OM NÅGOT? KLAGA? så dåligt... men nu får vi I ALLA FALL DRICKA, innan fick vi saft.. Men det sade vi till om och det har vi fått.

Jag orkar verkligen inte med skolan längre. Man blir totalt hjärntvättad där, fyller våra huvuden med massa skit. Även om det e bra skit.. jag tycker det e elakt att fortsätta ge massa läxor nu när det bara e 2 veckor kvar innan vi slutar.. fast dom behöver väl mer att kunna gå efter sen dom sätter våra betyg.. men ändå.. Ska bli riktigt gött med Lov !

Hmm, nu när jag tänker efter så e det den 6:e idag, alltså 18 dagar kvar till julafton & imon, 7 december har en primmadonna namnsdag ! =)

Måste komma ihåg att ta med pengar för skoltröjan och byxorna imon !

Nu vet jag något mer jag önskar mig i julklapp..

¤ Blåa linser, isblåa.. :D hade blitt jätte fint
¤ Tofflor.. mina har jag försökt häfta ihop men det höll ej så länge ^^,

Peace 'N' L'ove  // AngelicaStröm


image88
Jag längtar efter att få sova tills man vaknar ! .... LOV !
Just det.. nu är DreamHack slut, denna gången var 15 % tjejer.. alltså har det ökat med 5 % från förra gången. Ska börja lira CS hade jag tänkt, om nu Kenny vill visa mig i början. Fast har spelat det en gång innan men det var i sommras  & Danyn var väl OK som lärare,, men jag vill ha någon som förklara IRL, alltså får det bli Kenny. Det skulle han lätt kunna ge mig i julklapp, "Lära Angelica lira CS!"

Ponny ridning . . . .

Tjenare!

Idag har det vart ponny ridning för Lerk-us. Första gruppen skulle vara mellan 11-13 och nästa grupp från 13-15. Det var hyfsat många som ville rida, men Pia sa att det brukar vara segt dom första timmarna, så hoppas att drn andra gruppen får in mer pengar  ;) Vi i grupp 1 hade med Bim & Zappa . . .


Mamma har fixat klart i stallet så jag behöver inte mocka idag men funderar på om jag ska dra dit och borsta Manno.. Han är jätte smutsig i pälsen! STORA äckliga dammkorn.. + att han kliar sig en hel del nu.. Mamma..,? Manno sa att han vill ha ett stalltäcke i julklapp så han slipper frysa när det läckt in i hans andra täcke.


F*n va jag saknar att ha en häst att rida på ! Jag gör ju inget på dagarna.. sitter bara hemma vid datan. Så eftersom mina dagar får så segt nu så¨har jag funderat på att börja lira CS.. o kanske dra på DreamHack nästa sommar :D Har faktist spelat det en gång innan. Det var Danyh som fick mitt till det. Vi spelade nog i 4 timmar då.. mitt i natten.. i sommras.. han sa att jag var i alla fall bättre än Rigge! haha! "Du e rätt bra, du behöver bara lära dig att sikta bättre" 

Men orka blogga...

Peace 'N' Love // AngelicaStröm

image86
haha en Kossa & en Groda kanske?

image87
Annie fick en cool bild på sin saft...


1 December

"Last Christmas" & Oboy, gött e det ! ! !

Idag är det då 1 december, det innebör 23 lååånga & trååkiga dagar kvar till julafton. Måste iväg och köpa klappar å shiit... härligt ^^,  som tidsfördriv tänkte jag punkta upp vad JAG önskar mig till jul... enjoy!? =)

¤ Tonic
¤ Pengar - kan ju alltid vara bra att ha
¤ Pengar - det är ju allitd bra att ha
¤ Kläder från HM (bättre att köpa ett presentkort så slipper man leta efter något bra)

Men nu tog allt mitt tänkande slut, så fyller i andra saker jag önskar mig i en annan blogg ^^

Vad är DIN största önskan i år?

Min är att julen 2007 ska bli helt peeeerfekt !

Senare 2night kommer Annie hem till mig. Vi ska kolla film. Hon ville se en läskig film, så det blir nog 28 veckor senare. Fast den e inte så läskig, men du får jag tänka på att det e annie jag ska kolla med så då kan jag ej ta en som e allt för läskig :D
Eftersom jag aldrig städade förra helgen så tänkte jag att jag får göra det idag istället. Dammsuga mitt rum b.l.a ..

Du är en härlig snubbe, vill du bli min pepparkaksgubbe!? :D

image84
3-vlig 1 december önskar Manno & Angelica-

Peace 'N' Love // AngeliqaStrôm


RSS 2.0