Bilderna som jag ej slängde upp i inlägget innan detta . ....

Här kommer bilderna som skulle vart med på inlägget. Enjoy.
image114
23 mars, dagen då jag fick åka hem
image115
23 mars
image116
25 mars , baksidan

image117
böhö dom häfta ihop mej.. men dom e tog vi bort idag :)
image118
där nere på benet ^^
image119
Får väl avsluta med en bild på mej själv :D

Idag har jag vart i älvängen och tagit bort skiten jag var ihop häftad med. Sen skulle vi till sjukgymnasten men det var en timme kvar tills vi skulle dit, så jag mamma pappa tog en fika på konditoriet.
sååå , orka skriva mer för jag e hungrig nu :)

Ha d gott igelkott / Angelica.S

PS. Hur många gråsparvar får det plats i ett par damtrosor?
svar: det beror på hur stor buksen är
(min farfar sa den till mej)

PS 2. Den första april ska man ju lura folk å så.. jag tänkte luras lite med Viveka på msn. Jag skrev att vi skulle lägga ett bud på Tonic :D så skrev hon, "neee? Fan va kul ! :D"  , sen skrev hon hur mkt vi skulle bjuda & (kenny frågar), så sa jag 45 eller om det var 50 000 :-
Sen 20 sek senare ringer hemtelefonen....
"SKA NI KÖPA EN HÄST TILL ANGELICA FÖR 50 000:-!?"  / Kenny !
HAHAHAHAHHAAHHA :D

PS 3. Jag fyller år om 2 dagar !

I'm a loser baby, so way don't U kill me

Ja det e väl dags att skriva något i denna meningslösa bloggen igen =)

Som sagt så har jag brutit benet, yeeeeeeeey, på skärtorsdagen, lovet skulle precis börja, jag hann väl ha ett obrutet lov i ca 50 min efter att jag kom hem från skolan, yeeeeeey! -.-'

Hmm, om dagarna har jag sysselsatt mig själv med att kolla på TV, sitta med morsans bärbara data... sen ¨på tisdagen på lovet fick jag en tidig present av Kenny & Viveka, Guitar Hero 3 :D jippi, tack tack tack, ska fan bli elit !
Men har fastnat på djävulen på medium nu, men ska lira lite senare , då kommer jag klara det.
Har även spelat vanlig gitarr.
I  fredags skulle jag och mamma åka ner och hämta min matte bok i skolan, men när jag väl öppnar mitt skåp finns där ingen bok. Jag kom då på att den låg hemma i trappan >_>
Erika har vart min budbärare från & till skolan , eller vad man nu ska kalla det. Har fått en massa godis av folk & blommor, har nog bara en choklad kanin kvar nu att trycka i mej.

Om 3 dagar fyller jag år ! Jag som skulle önska mig en BMX.. men nehe då den kommer ej till användning nu p.g.a mitt cp handikapp till ben -.- såg fan fram emot att cykla i solen !     

Har vart ute vid havet där farmor & farfar har husvagnen och hoppat med kryckorna. Farfar skulle bygga ett plank så han slipper se alla sura kärringar som går förbi och glor in =)





RSS 2.0