paranormal activity

Nu ska jag o hampus kolla på paranormal activity och gott oss lite :D
rätt tråkigt o blogga när ingen kommenterar ! (förutom hampus haha ;P )
Imorgon e jag ledig .. och tisdag med. Men ska ändå masa mig upp tidigt för att övningsköra i kungälv. Efter det blir det troligen överby med erika, shopping!!!

Hejdå


Heartkiller

Som ni ser är det ny design på bloggen och det får man tacka sofie för! synd bara att hon inte kan få snön ute att försvinna också..

Ligger i min säng och myser. Försöker komma på något skoj att göra idag. Får hoppas att filmen laddat klart snart! Drog precis ner Antichrist, hihi.
Idag körde jag kl 9 så fick gå upp tidigare idag bara för att vara säker på att jag ej kommer sent. Men tog 600:an till stan kl 7 så det var rätt chill .. kunde ju sova så sött :)
Köra gick rätt bra idag..
Kan ju också tala om att jag e ledig måndag-tisdag, gött som fän!

imorgon kan man sova till 9 också! as nice.. om nu mamma kan köra mig till lödöse för bussar går det ju ej då..

GUD VA JAG LÄNGTAR EFTER SOL & VÄRME!

- En glad Angelica påväg mot sol & bad i turkiet! 
 
saknar min Hampus :(

och jävla OS .. andra avenyn har inte gått på 2 veckor nu ju!


SNÖN SKA BORT

Tänkte börja med en bild bara för att Hampus var så gullig ;)
Lilla pojken!




... men nä nu tappa jag lusten på att blogga hahah, så mer blir det ej !
Kan iaf säga att jag haft det mys med älsklingen idag :)


ps. SOFIE!!! Hjälpa lilla Angelica med en ny design??? (a) snön ska bort!!! D.S


JÄVLA HOOOO* SNÖ

KAN INTE SNÖN BARA FÖRSVINNA!? VILL INTE HA MER JÄVLA SNÖ! DET SKA BÖRJA BLI VÅR NU!!!!
OM det är SNÖmin födelsedag, så kommer jag INTE fira, det är alltid sol & fint vårigt väder när jag fyller år
-.-'

Jag o mor min får väl gå ut o skotta snart så man kan komma nån vart!
Inte ens stackars Bubba kan ta sig fram!


rubrik?

Ibland är det rätt lockande :)


<3 Alla hjärtans dag <3

Sitter o väntar på att klockan ska gåååå.. så kan visa några klänningar som jag e säker på att jag provade igår..
här är 3 st från partyline..


Denna, fast den jag provade igår var brun, men dock kort och alla säger ju att man inte ska ha kort på bal men jag tyckte denna vart söt!

och denna.. fast den jag provade igår var lime färgade så den hadfe nog mamma gillat haha. och även denna kort, men ack så fin! ;)

och här kommer då en lång som jag provade, som inte passa och så var den för mjuk i tyget eller vad man ska säga.. den hade ingen form på mig, den vara hängde., men den var fin

sen provade jag ju såklart en massa andra.. men tog tyvärr inga bilder för min mobil vägrade funka..

Ha en bra alla hjärtans dag! / Angelica


Balklänning?

Igår åkte jag hem till Erika och hade väldigt roligt. Lilla Kocken Angelica lagade även thai mat till erika, dte uppskattades.. resten av kvällen var helt knas så orkar inte ta resten :P
Idag däremot så har jag och jossan varit hos sin mammas butik och försökt hitta en balklänning till mig. Provade nog hela butiken.. Jossan fick några goda skratta när den sanna angelica kom igång, haha ;) dom hade även sånna där roliga tuttar man klistrar på som BH ! lätt att jag ska köpa en sån! perfekt om man ska ha klänning med öppen rygg.
Hmm, får väl se :/ så svårt att välja

Men nu blev jag hungrig, hejhå / Angelica


Lill Lördag = COCA COLA

Hejsan..
idag var skolan extra seg men kom hem tidigare idag för att jag åkte med parki hem. Men skolan var inte helt åt helvete faktiskt.. på sista lektionen,. (samhäll med staffan) så fick jag tillbaka mitt prov som jag gjort igår i projekt o företag. Har gnällt över det provet så jävla mycket.. men men det blev bannemej ett VG, så det lös upp min dag lite ;)
Har gjort klart min engelska bokrecenssion nu också, puuuh! Sen gjort lite körkortsteori.. Imorgon ska jag se om jag tar tag i min svenska bokrecenssion.. samt mitt arbete om heroin..

På fredag åker jag troligen med Erika hem och leker lite ;) mahaa..
ska bli otroligt skönt med sportlov!

men nu blir det andra avenyn.. sen sova troligen.
 
GO NATT


det e ett stort liv

Dröm som du ska leva i en evighet - Lev som att du ska dö idag


Körtelfeber

Ja då är det officiellt.. jag har körtelfeber !

Får inte idrotta eller rida i hela februari.. om inte meeeeer..  och ingen alkohol på 6 veckor (och jag har ju minst haft det i 2 veckor så jag tycker det bara blir i februari månad jag avstår från det!)
Det suger! och så blir man as trött också.. va fan ska man göra?

Får väl skaffa en jävla bubbla som fikus hamstern i bolt har så jag ej kan smitta andra -.-'


Ingen pof..

Sitter inne på mimers nu för staffan har inte kommit.. jävligt roligt att komma till skolan tidigt när inte läraren är där :P. Idag var det grymt mycket köer också.. så orkade inte med bussarna för dom hade varit hur sega som helst så åkte med pappa till bohus istället. Skönt att sova... Tror naturen börjar klockan 10 eller något så det blir till att vänta..

Igår hade jag min 4:de körlektion och det gick jätte bra. Mamma var även med igår, var nyttigt, haha. Men sen blev det tid hos vårdcentralen i älvängen igen så fick åka till nödinge först och fördriva tiden inne på ica då det b. la blev vanilj muffins! Sen vid halv 11 var det dags hos läkaren. Fick ta svalg & blodprov denna gången och det visa sig att jag inte haft halsfluss.. utan det är ett virus.. men vad får jag svar idag eller imorgon, yeeeeeey. Är det körtelfeber (vilket det säkert är) så e det precis som DÖDEN FÖR MIG. Fan va tråååååååååk. Men men, som mamma säger man ska inte ta ut något i förskott. men kan ju alltid förbereda mig mentalt på det värsta -.-'
När vi var hemma igen drog mamma till stallet och jag satte ihop hyllorna mamma köpt på ikea.. ett sånt jävla jobb.. men nu är dey ny fin skohylla + ATT MAN NOG KAN SITTA PÅ DEN, perfekt! :P
När mamma var hemma igen bestämmde vi oss för att dra upp till sjön och sladda lite. Dom har plogat en liten rallybana där så det var nice haha.

- Igår var det också 3 månader med den finaste.. tiden går fort när man har roligt :)


RSS 2.0