Astrid-dagen

Idag har min Gammelmormor, Ellen & Jag namnsdag. Astrid. GRATTIS TILL OSS!

Idag hade mamma fixat i stallet.. igen.. tack =)  nu har jag sätt alla dom 3 filmerna jag skrev om i bloggen innan. Idag kollade jag på "Girl next Door". Hade tyska prov idag.... DÖD ÅT TYSKA!! GAAH, DET E SÅ TRÅKIGT! Fast det gick nog rätt bra på provet. Hjärnan var ju utvilad . Min första lektion var kl12 idag så jag kunde sova lääääänge, tog moppen ner.. tanka också.. Då vid 12 hade jag SO & vi skulle till museet för att få en tur där. Alltså behövde man inte anstränga hjärnan så mycket. Sen när den var över var det dags för tyska.. de första 40 min kollade vi på film, en serie som vi följer, "Ron & Tanja". Den andra 40 min lektionen var det dags för prov. Sen hem.. bara 3 timmar i skolan! WOHO!

image82
Grattis Ellen på namnsdagen... och.....

image83
.....grattis till mig =)

Ha d

Dead Ringer For Love !

Tja.. Nu e det söndag och idag gick jag upp vid 12. Ska snart käka hade jag tänkt. Jag har också fått en masa dumma ideer om att jag ska göra andra saker idag...

¤ Städa
¤ Plugga tyska
¤ Vara nyttig (ej äta pizza till frukost,som jag gjorde igår)
¤ Kolla på 3 filmer "Stormbreaker"  "Girl next door"  "28veckor senare"

Nu e den stora frågan.... HUR SKA JAG HINNA ALLT? Jag menar.. att kolla på 3 filmer tar rätt lång tid. Fast dom 2 första filmerna har jag sett men inte "28 veckor senare", zombie film.

Förra helgen var jag och tävlade med Tonic i Stenungsund, 90cm & 1m. I 90 cm var han jätte fin! Vi lyckades t.o.m placera oss. 7:a av ca 60 starter om det nu inte var mer.. det var tredje gången vi red omhoppning och av dom 3 gångerna har jag placerat mig 2 gånger =)  första gången vi kom till omhopp var på lerk- laxhoppet- men då smet han förbi det sista hindret. Med den tiden jag då fick +4 fel så var jag 2 st utanförplaering. och då när jag skulle rida ny ansats mot hindret tog jag en lång väg. Alltså.. jag hade nog faen varait bland dom 3 bäst i alla fall! :P Gaah, tänk om han hade hoppat!  Sen efter 90 cm hoppade jag 1m. Han var jätte fin på framhoppningen. Men sen inne på banan kändes han väldigt vinglig - höger vänster höger vänster, lite stora hopp på vissa o lite för nära.. fick 8 fel, 2 ner.. Men han kom ju runt grundomgången, han stannade ej. Jag hade med mig en coach vid namn Alexandra "Ajaah"  Larsen ^^)

Igår var jag och Fia i Göteborg. Vi orkade inte vara hemma i denna bonnehålan, så vi drog ner och kolla läget. Gick lite i affärer, åt på Donken, gick på Bio. Vi såg "Heartbreak kid" (tror den hette så), det är den som den svenska skådespelaren är med i, Malin Åkerman. Rätt rolig faktist. Sen när filmen var slut tänkte vi åka hem och det hade då börjat regna. Små sprang till spårvagnen, den skulle komma om 2 min så vi behövde inte vänta så länge. Filmen var slut 18:05. När vi var på centralen så hade det gått en buss 18:10 -.- pff.. så vi väntade där tills nästa kom. och det var en timme senare.

Ne om jag ska hinna göra alla grejer måste jag dra nu! För nu är klockan 12:30
Fast ska lägga upp lite bilder också...

Peace 'N' Love - AngelicaStröm


image78
Ajaah tog en Cool bild på mig & Tonic. Notera att jag har hennes hjälm på mig & Tonic hennes "tur" schabrak. Hon försökte göra om mig till en Ajaah wannabe :O "Tonic vill nog låna mina senskydd också & han vill nog ha min kavaj också"  Jezzze
image79
Yeah, den nyaste bilden på mig.
image80
Filmen jag & Fia såg.
image81
Såhär blev då resultatet av det jag gjort i slöjden denna terminen.. hade tänk göra ett par "tossor", som jag nu kallar dom.


Build Me Up ButterCup

HALLÅ ELLER!? :D
-L
äget ?
*Jo det e bra
-Aha, OK, göttans. Görru då?
*Naa jag gör inte så mkt just nu.. lyssnar på musik,sj?
-Skriver blogg va fan!
*Haha okej, vrf?
-Jo ingen annan gör det så jag får ta saken i egna händer! ^^

Tjenare gott folk! Om ni läser --->SjuSjöSjukaSjöMännPåSkeppetSjanghei<--- Så ska ni KOMMENTERA =) aiight? Tack! Idag gick jag upp vid 09:50, käkade lite.. satt vid datan... drog till stallet & gav Manno mat... mocka.. åkte hem.. sitter nu vid datan igen. Ikväll ska vi käka fondy & bakpotatis, Det e gött det!! Denna veckan har jag käkat pizza 2 gånger och kyckling talrik en gång (pommes & kyckling+sallad med kebabsås) . Tänk om jag skulle äta det varje dag i en vecka frukotst-lunch-middag-kvällsmat, HAHA :D *muns*? Nää jag skulle nog tröttna på det ganska snabbt. Fast det kanske e bra att göra så, äta det tills man tröttnar? Då borde man väk inte käka det på ett ganska bra tag sedan? hmm det e nog något jag ska testa. Men det beror på om min ekonomi räcker..  måste nämligen köpa vinter skor & gympa skor. Jacka & gympa shotrs e redan fixat!

I SO har vi börjat jobba om 2.a VÄRLDSKRIGET. Har mest pratat om Hitler & Nazism denna veckan, vad det står för osv. Personligen tror jag att dom föesta unga som blir nazister idag egentligen inte vet vad det står för. utan bara "heil hitler" hakkors, "Va coolt!". Dom som blir det ska f'n veta vad det e man står för när man e nazist. Som repetition för mig tänkte jag punkta upp det vi lärde oss som jag kommer ihåg.

* Anser att det finns en bättre ras. Är emot judar, jehovas vittnen, handikappade, kommunister, författare.

* Ska styras av en person, man. Ogillar sånna som tänker, man ska ha en som tänker åt en.

* Nazister anser att kvinnan bara e till för en sak : föda fram flera barn så den "ariska" rasen ökar.

Det e något mer men kommer ej ihåg... men något jag inte fattar e Hitler var själv jude, hans assistent eller nått hade ett träben, det e ju ett handikapp? :S sjukt..


Förra lördagen var det KM hopp omg 2 på lerk. Jag & Tonic vann 2 gånger på en start , det är inte illa du ;) haha. Vann 90 cm klassen & vann KM för lektions ryttare. Eftersom jag kom 2:a första omgången och vann andra, så tror jag att jag vann det totala :D DETTA ÅRET IGEN , muhaha

ska dra
                   Peace 'N' Love

image76
Inte dålig bild för att vara med en 3 megapixel kamera, min mobil alltså.. för övrigt så räddade jag denna lilla krabaten! Glenn-Åke

image77
Bubbas tass - tyckte denna bilden blev cool


RSS 2.0