Walk idiot Walk!

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade. Men det är så att skolan sliter bort all min tid! Så det är den ni ska lämna klagomål till för att jag inte bloggar så mkt. Denna bloggen skriver jag bara för att jag ska snart lägga upp cooling bilder ;) .. på torsdag ska jag med Fia och kolla när FRÖLUNDA - DET BÄSTA LAGET AV DOM ALLA spelar! Och även den dagen så fyller FIA-MED-HUTT 16 år! WOHO!
Grattis i förskott!

I Söndags var det omg 3 av Div 2. Tonic var jätte duktig! Laget blev 4 & jag var den som var NOLLAD! Så jag var
BÄST av oss i laget  *stolt*  Agge & Kent & Ellen var även där och kollade. Jag blev filmad av Agge, ska bli kul o kolla på den igen mär jag fått den =]
 
Det är ju så att man har slöjd i skolan.. jag sy slöjd.. och jag har sytt ett par as coola baby byxor nu (man måste sy det i 9:an), dom är lätt coolast av alla som sytt.. alla andra har ju tagit fult nalle puh tyg -.- såååå B , det e för vanligt..  å jag är ju speciell och cill INTE vara som alla andra.. så jag hittade ett as ballt tyg!  Jag har också fått beröm av många lärare att jag har utvecklats .. som idag berömde Elisabeth (svenska & engelska lärare) att jag har förändrats stort i mitt skrivade ända sen första gången hon hade mig.. även om jag nu då inte anstränger mig så mkt i mitt skrivande när jag bloggar.. så om det är fel stavat någon strans så är det inte för att jag är efterbliven eller nått utan det är bara slarv stavning! Höhö

Manno har fått JÄTTE STORA morötter av Morfar idag, det kommer han nog tycka om!

Här kommer bilderna...

image64

image65

image66
KOLLA VA HÖGT HAN HOPPADE ÄVER DET HINDRET!  HAN HOPPA SOM ATT DET VORE 1,30 :O

image67

image68
FY F*N VA COOLA DOM ÄR!!! :D

N
u ska jag dra..   Enjoy!  puss&kram // Angelica, Astrid, Elisabeth, Fröken Ström,-´

Cool Rider ..

OBS! OBS! OBS! DETTA ÄR EN ENGELSK TEXT, JAG HAR BARA ÖVERSATT DEN TILL SVENSKA!

Gaah! Vad fan ska jag göra? Möglar snart.. Måste ta o skaffa mig ett liv.

Jaa snart e faktist mina fin fina baby byxor klara som JAG håller på med i slöjden xD HAHA dom e såååå snygga!! Dom är Gråa med svarta små döskallar på . As coolt ska nog göra en matchande tröja & mössa & strumpor till. Den outfiten skulle vara värd en hel förmögenhet! haha jag kommer bli miljonääääääärr!
Hmm, jag måste komma på nått att göra.. kanske komma på nått nytt bus inför skolan imorgon? MOHAHA JAA,JAG VET, JAG E Så OND!
skolan suger.................. mkt mkt mkt mkt mkt mkt...............orka.....skolan...,den..e..ett..fängelse..för..mig..
F'n va sugen jag blev på pizza nu. Jag har fått en vit kavaj av Viveka. Hennes mamma hade tvättat den så att den hade krympt.. så jag fick den :D tack tack .

Lars Winnerbäck <3 han e bra !   "Ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll"

Your Love Is Like A Prisonwall And it's Getting Higher (DJ-Tsar  - Prisonwall)

Vem är det som alltid har hatten på foten?

När säger spanjorerna "God Morgon"?

Om ni inte kan dom 2 är ni KASSA...

image59
image60
image61
image62
image63
Vill bara påminna folk om vem som var bäst år 2006..

HA D GÖTTANS // AngelicaStröm     \m/o.O\m/

Karma Chameleon !

Japp japp.. i vänersborg gick det jätte bra ! i förklassen rev han ett hinder. Men jag kom med i lager & hoppade 1m . Då blev jag felfri! WOHO ! ! LERK-laget gick vidare i omhoppning. Då rev Tonic det första hindret+ att jag hoppade 110 cm! xD dom lurade mig! xD men annars gick det bra. Lerk blev 3:a.

image54
Tonic i transporten.. jag tycker denna bilden blev cool =)

image55
Jag & Tonic hoppar trippelbarren !
image56
Han hoppade högt där ^^)
image57
Jag har ingen anning om vrf min hand  e ute vid knät..

men nu ska jag plugga ! Güten baj på er!

RSS 2.0