Liseberg

Idag blir det jul på Liseberg med Erika. Ska testa min tur i spel.. haha, nu jävlar ska angelica langa stjärnvinster !!!! :D

tjingeling


Blåser

Det som är värre än regn är nog bannemej när det blåser !

nu har jag kommit på ett nyårslöfte.. har aldrig haft några innan så ska väl testa med detta.. så nu kommer det..
- INTE HA SÅ MYCKET FRÅNVARO I SKOLAN
Får se hur det kommer gå med det. Får bli att lägga sig kl 9 varje dag för att inte vara så lat nästa dag med att gå upp.
En torsdag: Vakna 07:15 för att sen gå upp 07:30. Göra iordning mig + käka frukost. sen ta bussen 08:30 för att enbart kunna komma till lödöse för att vänta i 20 min på 600 till älvängen för att där kunna vänta i 50 min på 402, för att sen kunna komma till skolan kl 11. ¨Så vakna 4 timmar innan skolan börjar.. är det värt det ? ska man säga "bita i det sura äpplet" 1 ½ år till?


1,50

Igår på sista hoppträningen för i år hade vi höjdhopp i början och Tonic hoppade som högst 1,50 ;)
BEBIS !! BÄST ÄR HAN.. <3
Nytt person rekord, hihi


NY DESIGN

Som ni ser har jag en ny design på bloggen. Den får man tacka Sofie för ;)
Jag börjar få panik för jag har inte köpt en enda jaevla julklapp.. hmm..

sitter och lyssnar på Burn This City - Sonic Syndicate. Den är ju f'n 10 ggr bättre när man ser videon samtidigt, annars e den inte alls så bra.. enligt mig


- kan ju också säga att tjejen som är reporter i videon, Antonia Kobylinski är min klasskamrat Niklas syster


- Grattis på namnsdagen Angelica !..... åh man tackar !

Angelica Astrid Elisabeth Ström - ja det är mitt fullständiga namn och nu under 1 månads tid har jag haft alla mina namnsdagar, min sista idag den 7 december, tack alla som sagt Grattis!
Inte för att det e så stort med namnsdagar.. men alltid kul med ett grattis.

Idag har jag inte gjort något vettigt, inte ens varit i skolan. Tänkte rida Primero idag för sånt hinner man ju aldrig göra innan mörkret faller om man nu inte har ett ridhus.. Men nejdå, Primero har tappat en sko, så den enda friska luft jag fick idag var när jag hämta posten.
Försöker plugga lite samhäll, eller aa har gjort det nu ett tag men mååånga pauser, läst en sida, paus, läst en sida, paus osv. 4 sidor kvar att läsa nu, thank god.. dock kommer jag inte ihåg nått av det jag läst.

Kom också på att jag inte köpt en enda julklapp ännu och julafton är om 17 dagar.. och min chocklad kalender jag fick av min mormor är så gott som tom nu, OVANLIGT!

Ha d / Angelica


.. samhäll kan.. dra dit pepparN växer!

sitter i köket och tanken var då att plugga, men fan va tråkigt. Känns inte som jag gjort annat denna veckan.
Har inte överträffat min själv med matten ännu (MY DET ÄR ETT INLÄGG INNAN DETTA, LÄS DET SÅ KANSKE DU FATTAR (; ). Men får nog bli samhäll istället, har nämligen prov nästa onsdag, gud va roligt !

- kom på nu att jag måste till Sofie också och lämna Hampus present, gaaaah, vill inte ut i kylan..

tur att jag köpte en Coca Cola förut.. annars hade jag ALDRIG överlevt kvällen <3

TACKA DEN SOM KOM PÅ COCA COLA !!!

Borde vara ett av världen sju underverk!


- SNART E DET FREDAGS MYYYYYYYS !

Ja idag var det till att göra klart min murning i skolan, såå fiiiiin blev den, riktigt söt faktiskt, hahah. Imorgon blir det till att smälla upp dom sista kakelplatterna.. eller aa har en HEL VÄGG kvar för att det blev så jävla fult förra veckan i början, så tog ner det för att göra om imorgon.. men men, det blir nog nice när det e klart. Bilder KANSKE kommer senare.. beror på hur snäll jag är när jag väl tagit kort.

Snart blir det ungnstekt falukôrv, jammie ! Sen ska jag vänta på att Sofie ska komma hem så jag kan lämna Hampus present så hon kan ge den imorgon.. (krogen)..vi under 18 kan ju inte göra ett piss längre .. MAN KAN FER FÄN INTE ENS LÅNA EN FILM PÅ ETT BIBLOTEK !!!!! inte på mimers i alla fall...

Ja idag tänkte jag överträffa mig själv med att plugga matte helt på egen hand,(oh yeah, indeed!)

Dagens låt är nog bannemej
Mustasch - Mine


BAD ROMANCE!

Sitter vid den stationära datan och lyssnar på bad romance med Lady Gaga.
Gjorde klart min skriftliga argumentation förut, skönt att skiten e klar..

i måndags var jag på hockey med Sofia & Daniel. 6-1 wohooooo, Innan käkade vi kina mat, gotteligottgott.
igår tisdag var den som vanligt en seg skoldag med 2 timmars lunchrast i väntan på idrott & hälsa teori. Men måste medge att rasten gick hyffsat snabbt. För jag Pontus & Sjöberg ville inte käka på giftcentralen så vi drog till Thai-Li istället, tihih...

Har tydligen slutprov i körkortsteorin den 14, zomfg, kommer gå åt heeeeel ve te. Vi har inte ens gått igenom halva boken, men ja ja, det e bara o köra haha. Får väl ta 2 flugor i en smäll idag igen.. sola & läsa teori. Hampus kommer hem på fredag så det blir till att pressa dom sista dagarna, HAHA! Erika tyckte jag hade brun rygg, så det är ju positivt i alla fall ;)

- SKÖNT MED LITE MINUSGRADER OCKSÅ, SNART KOMMER SNÖN !


RSS 2.0