Apple tree

PALLA SKOLAN.....


Bilder från Nääs..

image47
JA NI SER.. FÖRSTA GÅNGEN VI KOM PÅ OXERN PÅ FRAMOPPNINGEN SÅ VAR DET VERKLIGEN   PANG-BOOM-TVÄRNIT!!! dumma häst! Det var allt Tonics fel, jag hade bra grund tempo och låg bra på hindret.. han börjar göra det för bekvämt för sig! MEN NÄSTA GÅNG DU STOPPAR IGEN TONIC, DÅ RAPPAR JAG TILL DIG! =)
image48

image49

image51

image52

Då lastade jag på Tonic HELT SJÄLV både när vi skulle dit & efter att jag hoppat ( jag orkade inte vänta på morsan )  =)

image53

HA D ..

Det sitter på Karmakontot..,!

HALLÅ !
Yao, på måndag näst nästa vecka (alltså den 27) då börjar mitt helvete igen. Vill verkligen inte till skolan! Det är tråkigt, dålig skola, dåliga lärare (finns bra också). Gaah, nu kom jag o tänka på en sak! ÄNNU en till andledning till att jag hatar skolan.... vi kommer INTE ha några mera HÅLTIMMOR p.g.a att vi ska ha  40 min lektioner!! så kasst! det var många som inte ville ha det på skolan, men"rektorn" har ju det sista beslutet & han röstar ju alltid mot det som eleverna vill.. jag menar.. vad kommer man hinne göra på en 40 min lektion?! man kommer ju knappt hinna börja med sitt arbete! Plocka upp... sen plocka ner.. orka! JAG VILL HA DOM VANLIGA 1 TIMMES LEKTIONERNA ! Men det skulle ju vara bra att ha 40 min i vissa ämnen, som språkvalen i tyskan. Vi kommer nog inte ens ha kvar den "långa" 10 rasten. Som är 15 min... vi kommer komma till skolan gå in i den, hämta sakerna. gå in på lektion, ha lektion i 40 min, sen får vi bara 5 fjuttiga min tills nästa lektion e.. man hinner gå till skåpet sen till nästa lektion.. så är det samma sak fram till lunch (11:15). så liksom hålla på så från 07:55 - 11:15 , ORKA. Det är inte ens så jätte många timmar där emellan.. men tänk att ha 40 min lektioner.. det blir ju flera! Det kommer kännas som en evighet! vanligtvis brukar det vara 3 lektioner innan lunch.. nu kommer det väl bli 5 st! JAG HATAR SKOLAN ! !
Men aja jag har ju bara 4 år kvar! -_- 1 år på den skit skolan...
Just nu så dricker jag Oboy.. eller har druckit. Mamma ringde för några minuter sen o bad mig ge pappa några påsar eller nått ,,.,, hon störde i alla fall mig mitt i mitt bloggande! xD Halv 4 idag ska jag rida för Marie och imorgon ska jag till Nääs och hoppa 1 m med Tonic. Det är första omg av Div 2. Imorgon SKA jag komma hela banan runt ! =)

För the botten is nådd
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man må?
Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen !

Det var ref från en av (enligt mig) Timbuktus bästa låtar - The botten is Nådd!

Ha d göttans puss heey c",)

image46rid


The botten is Nådd!!!! :D

Hallå! Yao.., idag har det inte hänt så mkt.. men det senaste har jag tävlat med Tonic. Han gick jätte bra i 90cm på fredagen (förra veckan), men inte alls bra i 1m då vägrade han ut sig..

Och igår var jag i gbg med Fia. Vi skulle se Timbuktu vid lill bommen. Vi skulle dra dit med Danyh & Rigge. Jag hade bara hört 2 st låtar av Timbuktu innan.. men alltså.. FYFAN VA BRA HAN VAR!!!!! HAN FICK VERKLIGEN IGÅNG PUPLIKEN! ÅNGRADE INTE EN ÄNDA SEKUND ATT JAG ÅKTE MED! kom lite regn med WHATEVER!  Han sa något som nästan "berörde" mig ..
"Det bästa med livet är ens familjen. Det är den man lever för och ens familj behöver inte vara mamma,pappa,syster,bror. Utan alla som du älskar och dom som älskar dig. Det är dom som vi älskar som får oss att vilja leva"  nått i den stilen sa han. Bra sagt! Lägger upp lite bilder....

image39

image40

image41

image42
FAN VA BRA TIMBUKTU VAR!! HAN FICK VERKLIGEN IGÅNG PUBLIKEN!
image43
as bra!!
image44
grym!
image45
Supreme! =) från looptroop


/ Ha d göttans / hej då / peace & love / Ha det /

Solid Liquid

Igår hoppade jag med Tonic igen på Lerk.. 90 cm & 1 m.. i 90cm gick det jätte bra -felfri. I 1 m gick det inte lika bra, dom första 5 hindrera gick bra men sen rev vi 6:an  och sen 8:an.. och igår fyllde Alexander 19 år! WOOOHOO , Grattis !  orka blogga så lägger upp lite bilder ist.


image32 
HAHA, denna bilden diggar jag Stort! Tonic försökte själv med byterna.. men dete ju så att han sparkar backut sammtidigt typ.. haha, lilla bebisen försöker i alla fall

image33
yeah!, jag måste lära mig att fälla överlivet mer ffs..


image36
Bubba är värkligen helt pantad! xD
image38
Denna gjorde jag och Fia! vi släppte ut den genom mitt fönster ocg hoppades på att den skulle komma till någon annan!! =)

RSS 2.0