^_<_>_^

så många drömmar & mål.. så lite tid..
- Vem ska uppfylla dom om man inte själv kan det?


Bad boys!

Tänkte börja med att tipsa om en låt som e rätt klämmig ..



Och jag tycker snön kan fara åt helvete.. är grymt trött på den nu. Dock har jag inte hunnit åka skridskor än :O men får väl ta det på Skarpe Nord på någon idrottslektion.. troligen..
Vill ha vår nu. Längtar grymt mycket till SOMMAREN!

- VÄRME VÄRME VÄRME!

Idag har jag ägnat lite tid åt gitarren.. tror det e dags för nya strängar.. för båda


Lerk cup hoppning på söndag?

Sitter nu i köket och ska visa min mamma hur duktig jag varit o gjort klart mitt arbete (a)
har även hunnit med att varva Spyro idag, fett nice !! Mahaa... så nu blir det till att hitta ett annat nytt spel i min nyblivna "spelpärm" jag fått av kenny.
Tror jag mår bättre nu så imorgon går jag nog kaaanske till skolan. Men är febern tillbaka, nix pix!

Är tydligen lerk cup hoppning på söndag, så frågan är om man ska ta chansen att vara med? Hade tänkt att anmäla Tonic till 80 cm så han får börja med något lätt nu i början av året så han blir i fin form och sen kan fixa dubbelnollan i 110 cm ;). Hoppas bara inte att några snorungar satt upp sig på honom nu.. eftersom jag intye varit kry så avstod jag från att rida idag .. så kan ju inte anmäla mig då. Men vi får se.. kanske borde vara en lugn helg nu när jag varit/är sjuk? Får se vart man tar vägen.

- Nää innan nästa istid inträffar så får jag rycka tag i mamma nu så hon kan kolla på mitt fina arbete!

<---- Där har ni honom, Tonic! - Primoero ---->


21st century breakdown

När man vaknar är det alltid trevligt att nästan halka och dö i en spya som Bubba lagt strax utanför ens rum... samt i slutet av trappan ! Men nu är dom så gott som väck..
Tänkte göra klart min sista del i mitt Tjernobyl arbete nu. Men fattar ingenting! Ska förklara vad som hände och varför.. jag kan ju säga att det som står begriper inte jag ett piss av! och dessutom ska jag göra en muntlig redovisning.. haha ska jag förklara för andra så dom fattar något som inte ens jag fattar?? får damp, men det får gå. Jag som skulle satsa på ett VG i Natur, haha

Tror min feber börjar gå ner nu i alla fall.. så tänker nog vara hemma imorgon och på onsdag går jag till skolan. Vill ju inte att dom tar mitt studiebidrag :O jag behöver det för februari för att inhandla lite saker!
nog om det.

Som sagt så tänkte jag göra klart mitt arbete, sedan få något i magen och därefter tar jag mig an Spyro! Har kört fast! men vet vad jag ska göra och vad som kommer hända och jag gör det som står med det funkar ju faaaaan inte!!!???!!!?? :(

vet att denna bilden varit uppe 3 ggr nu men bara att leva med det för den gillar jag.

På sofias 18 års dag!!

Notera Sofias lugg som världens bästa firsör klippt (ANGELICA) Haha (H)


- som jossan en gång sa .. Ha d gött igelkött!


Not fair - Lily Allen

Idag har angelica gjort lite olika saker.. först o främst åkte jag till älvängen och hämta massa ps2 spel hos kenny & viveka. Sen när man kom hem blev det pizza. Därefter lite gitarrspel. Får se när min pro låt blir klar, ni som hört första texten kan ju bara vänta på slutet, hahahah! och det lär bara ni som får höra den, haha. Om någon annan verkligen vill höra kostar det en slant ;)
Sedan tog playstationet över.. började med lite crash.. sedan något jävla prince of persia och sedan spyro. Tänkte ta mig an cod3 snart.
Har precis kollat på hottie ans the nottie. fy fan va ofräsh hon var i början...
snart blir det att se The Blue Lagoon... men sen lite senare på kvällen när dom ska sova där nere drar jag igång cod :D

Igår var jag på kalas hos martin & linda, kollade på handboll men sen började ju det storslagna Let's Dance ! som jag ALLTID kollar på fredagar (där ljög jag). Men guuud va rolig det var när willy skulle dansa, hahah.
Nått av paren dansade till Not Fair - Lily Allen. Rätt svängig låt ju..



NERVÖS!

Imorgon är som sagt min första körlektion.. och jag är as nervös över den ! Nä.. där ljög jag, så nervös e jag inte, men tänker på hur det kommer gååå haha !
Min NO inlämning är ju så gott som klart.. snart. Får plugga lite pof imorgon också, eftersom jag hat prov nästa tisdag.

Imorgon kommer Hampus hit också och sover så det e nice :D

Nu blir det sängen så man e pigg imorgon o inte kör på någon galen pensionär.

Ha d gott igelkott / Angelica den Bästa


Ugglor i mossen

Denna måste ALLA se !
Hahahahahaaaaa

- Piss, ost, nähä jag har minnsan inte beställt nått ....... Ge mej den !


Bruuuuce springsteeeeen

Idag är Angelica hemma pga sjukdom. Kanske en början på vinterkräksjuka? mmmm, nä tack. Imorgon måste jag ändå gå till skolan för att redoviningen är flyttade. Får se hur frisk jag känner mig till kvällen om jag orkar rida eller ej..
Idag fyller min kusin Lilla My 17 år, grattis till henne !

Tänkte tipsa om en låt som spelas mycket på byggdagarna i skolan..
Bruce Springsteen - I'm going down


sååå hmm, vad missar jag idag??
Pof genomgång
NO, då vi ska jobba med inlämningen
Idrott - Pulka åkning i Fontin backen


Körlektion nr !

Nu har man äntligen skrivit in sig på bilskolan och bokat första körlektionen som är på Torsdag, be en böööön för Ulf som ska tvingas åka med mig.. haha. Nästa lektion blir torsdag nästa vecka ;) NU E MAN PÅ GÅNG! haha


ale

Sitter på Sofias skola och väntar på att klockan ska bli 9 så jag kan köpa frukost och sen ta bussen till kungälv 09:26. Idag kommer jag få vara själv ! :( Pontus är utomlands och Staaf ska göra halkan idag... så lilla Angelica får bygga på ställningen själv. Hahaha, får se hur stabil den blir. Men det ska nog gå.. får tvinga Segvall O SimmarN att hjälpa mig. hihi.

Nu ska vi kolla om cafeterian öppnat så hinner ej skriva mer ;)
Kommer snart, Mahaa
Men nu ska jag gå,
ha d gött!

Rubriken talar inte för sig själv..

- Det känns jävligt bra


ONLY INHUMAN

Ligger i soffan och lyssnar på only inhuman - sonic syndicate, tänkte nu blogga lite i brist på saker att göra..

Kan ju börja med att säga: HejDå äckel 2009 & Hej Hej till 2010!
Hoppas 2010 blir ett gryyyymt år, blir ju 18 å så detta året ;) tihi

Nyår kunde varit bättre.. var okej. God mat hade vi i alla fall.. nu kom jag och tänka på när jag och sofia skulle handla smör till bakpotatisen på ica i älvängen, eller aa jag skulle gå in o göra det, så var det en gubbe som stod vid köttdisken och glodde.. jag skulle möta fia för mer pengar för dom räckte inte.. så kommer Angelica där med sin slimmade klänning & klackskor.. *gubben granskar från topp till tå* och säger - ojoijojoj, det var nog det bästa jag sett på hela dan ! sen när jag och fia ska gå tillbaka o kolla på en partyhatt så står gubben fortfarande kvar så ser han mig o fia och kolla igen och säger - hehehehehe ni kan fortsätta gå runt här jaa hehehhe.
Hahaha åååh.. nää nu orkar jag inte säga mer om det, fia fattar ändå ;)
Cocos fettet funkade ju också.. synd bara att alla inte var så hungriga så det blev kött kvar.. inte ens jag åt mycket kött .. bakpotatisarna tog nog emot, hihi... tack sofie för förfesten!

Hampus har varit här sen nyår men åkte hem idag.. kan ju också säga att vi hade 2 månader igår <3
på tisdag blir det till Hampus och träffa hans släkt .. Becca fyller nämligen 16 ;) hohoooo får se hur detta kommer gå haha. Men kommer troligen åka till honom på måndag.

Ha d gött , ät inte gul snö // Angelica

fick bli en bild på mig och puddingen erika


RSS 2.0