`,¨-:Nanana:-¨,´

Vill att alla små barn ska veta att det är ingen ide med att ni kommer hem till mig.. "BUS ELLER GODIS?"  . Om ni kommer hit får ni bara en sten =)

Idag sov jag till 12 idag med. Lika bra... så slipper jag ha tråkigt i flera timmar. Mitt lov har verkligen sugit så här långt.. Min bästa polare har vart på sjukhus så har inte haft någon att shoppa med =(  BLI FRISK NU FIA MED KNUFF!! :D För jag vill inte börja mögla´, hahaha. Har inga polare i nygård förutom Lilla Fia. Vill bort från denna jeavla hålan.
Tonic var dum på träningen idag, eller är det helt enkelt så att jag inte kan rida bra längre? Hmmmmm. Han är även nyrakad nu. Det är ju bra på ett sett.. han slipper bli så svettigt men det är ju så jaekla fult när dom får den där grå färgen o__O .
Behöver ny jacka, varma skor, gympa shorts & gympa skor.

Nä.. nu orkar jag inte blogga längre.. finns inte så mkt mer att säga!

Peace 'N' Love

image75
Eftersom det är Halloween tänkte jag skrämma er alla med MY.. Gaaaaah, HJÄÄÄÄLP!!!!! 
                                                                             o__O

Jag e inte den som e den, jag e den andra, vi har försökt vara vänner med varandra!

Yao, nu kommer då fortsättningen.........
Sanna mina ord mina damer & herrar.. vi kan bara hitta på! Fantasi är det vi vill ha men verkligheten e det vi får! Ingen kan ljuga som vi, eller vad tror ni? Det sitter på karmakontot!
Nu är det då lov, vilket e gött som bara F*N!!!!!!  Hoppas du blir frisk snart Fia.. vi ska ju shoppa c",)  Idag var första gången på länge som jag sov... SOV TILL 12 idag.. fast fick upp kvart i ett eller nått sånt. Bara så att ni vet, även om inte jag verkar så social & seriös när jag bloggar så är jag ganska social när det gäller skolan ... Fick G+ på mitt SO prov alltså påväg upp till VG , men det är svårare att få VG på ett prov pga tidspress (det sa Johanna, min lärare) och det e så sant.. jag menar ha prov på en 40 min lektion!?! jisses.. ett sånt spektakel.. hade dubbel lektion då som tur var.. På tyska provet fick jag 73 poäng av 100. G= 45 p  VG= 75 p   MVG= 90 p. Har även haft matte prov innan lovet.. min lärare var ju sjuk i 2 veckor vilket är 8 ST MATTE LEKTONER MAN MISSAR! Och om vi får vikarie är det ett j'vla spån som inte kan något!! Jag hade inte en kommit till Diagnosen.. den gör man innan blå & röd kurs.. jag var liksom inte ens klar med grunden i det kapitlet.. Men men.. eftersom jag har sånna skills så fick jag G , mohahaha xD. Tekink prov... där lyckades jag få VG- . Då hade jag inte övat ett skit! För jag tycker det är BOOOOORING med teknik. Alltså måste jag ha varit VÄLDIGT AKTIV på lektionerna!, imellertid....

Det är vuxna som ska lära ungdomar & barn inte tvärtom. I dagens samhälle är så ungdomar som får lära & förklara vuxna dom nya slang orden. Annars kan det vara väldigt svårt att förstå en tonårings snack =) Förstårru len? Ska dega framför burken lite nu senare slagga.. så ska nog gitta nu!


image70
Lerk laget VANN Distrikts Finalen i häst hoppning Div 2 ! (skit upplösning det blir på bilden)

image72
Vem har vi hääääär dååå? ;)

image73
Agge & Willo ^^

image74
Agge & Willo - sommar hopp kurs på lerk

Ska duscha nu
Peace 'N' Love - Angelica Ström

Bomfalleralla!!

Jag tänker inte inleda denna bloggen med en massa tråkig skit som dom flesta andra brukar göra med sina bloggar så jag tänkte att jag skulle göra det på ett annat sätt med en massa strunt.. Ute är det växlande monlighet med mest regnskurar. Jag sitter & degar vid datan, pappa slöar väl vit TV:n mamma går runt & röjer eller lagar mat (antar jag). "Karma Chameleon" är låten som just nu tillfredsställer mina öron, ni vet säkert vilken låt det e.. gammal, sminkad gubbe med lite annorlunda stil. Musik videon är den som tillfredsställer mina Ögon, jag har ju inte låten på datan så söker på You Tube. Ni lite äldre folkslag kanske inte har hört talas om den sidan, men tro mig där kan man hitta mycket roliga saker :D Men nu tog låten slut.. så nu har jag istället satt på min musik.. låten som nu spelas är Wolfmother - "White Unicorn".  Som jag sa tidigare idag till mamma... ge den gruppen ett år till och dom e nya Led Zeppelin! Nu orkade jag ej lyssna på låten så bytte.. nu spelas "Apple Tree" , även den är med Wolfmother.

Det har hänt ganska mycket den senaste tiden... jag har praoat.. hos Annika. Det var kul :D vi var så duktiga i fredags att vi hann rida 4 hästar, longera 1 & mocka halva stallet.. INNAN LUNCH! Det var duktigt gjort av oss, aiight!? Just det... NU HAR JU MIN FAMILJ KOMMIT HEM, gaaah, det har vart så lugnt & skönt ska ni veta! Inte en massa folk som är ivägen ^^,  då slapp man säga "Jag väjar inte för nån eller något sååå MOVE YOUR F**KING ASS!" xD
Men var det ett j'vla visslande från trappan , antar att det 'är mat.. men jag hör inte när dom ropar.. för jag har tagit hänsyn till min omgivning idag.. så jag lyssnar genom ett head set , dom stackarna där nere ska ju inte behöva lyssna på min musik.. dom kanske börjar tycka den e bra :O ex: tänk om morsan skulle gå runt & rappa. Haha herregud =) (ta inte åt dig, menar inte allt jag skriver med fullt allvar)


 image69

Peace 'N' Love !


RSS 2.0