lalalalala !

Måste ju hålla vad jag lovat My.. mera bloggande ! ;)

I fredags efter skolan drog jag och fixade Hampus present. Fina grejer det. Erika var med också.. sen åkte vi hem till henne så jag kunde få se hur det ser ut på det nya stället. Riktigt nice ! 80 kvadratmeter för sig själv hade ju inte jag sagt nej till. Det stora huset var också jätte fint. Men erikas "rum" var ju klart bäst haha. Vi dansa lite.. bugg bland annat ahhaha det gick ju sådär med Erika. Vi började även planera Erikas kommande fest, mahaa..

I lördags var jag på ale gården för att hålla Sofie sällskap lite på loppisen.. anmälde mig frivilligt till att hjälpa till med städningen efteråt, men men jag och sofie fick ju kaka & korv så, haha. Sen på eftermiddagen kom Erika ner och chilla hela kvällen.. hon sov över så hon behövde inte gå upp så tidigt för att jobba.

Idag när Erika kom tillbaka från det hååårde jobbet så hittade vi på mer bus i huset. Vid 3 åkte dock Erika hem så Angelica blev helt ensam.. men då tänkte hon att hon kan ju köra 2 flugor i en smäll! så det blidde sola ryggen och plugga körkortsteori. Anledningen till att jag solar är att jag inte vill vara allt för vit när Hampus kommer tillbaka från värmen, haha. På tal om Hampus.. så blir han hela 18 år på fredag, alltså en stor pojk, Grattis i förskott ! ;)

Har nygligen gjort klart min idrott & hälsa uppgift också, braaaaa Angelica!
Guldstjärna till mig *

- Tack vare mys hjälp vet jag vad la la la la la la la laaa låten heter! ÄNTLIGEN ! EFTER MER ÄN 1 MÅNADS LETANDE! Hallelujah !

The J. Geils Band - Centerfold



Ha d gött i pissvädret!

puss o kram / angelica


!"#¤%&/()(/&%¤?????

Sitter på samhällskunskap, jääävligt roligt..
men härligt nog slutar jag nu ;)

och My.. jag ska blogga mer för din skull ;)


vattenpipa

.. nu sitter jag ute och röker vattenpipa i kylan, yahoooo.
Ha en fortsatt trevligt kväll !

- till höger ser ni skönheten, haha ;)


Bye bye Johnny

Hallå där i regnet !

Sitter i köket och väntar på att Sofie ska traska in med sin stövlar (som det läcker in i), så jag kan bjuda på en nybakade muffins och ett glas mjölk. Idag ville Angelica exprimentera lite.. så hon tog i lite andra ingredienser för att förstärka det lite hahaha, samt lite marabou choklad på toppen, går dom att äta tro? Jaa den som lever får se ;) 
Fick precis veta på sms att Sofie missbedömde avståndet till vattenpölen.. hon trampa rätt i den.
Vad gör vi nu? jo SKRATTAR, hahahaha!

Kan ju också nämna att jag e jaevligt trött på skolan. Den kan slänga sig i väggen. Men fick veta idag att jag kommer få VG i trä & betong. Så det känns ju bra i alla fall..

Kan också säga att Sofies tå är blöt.

.. måste säga att dagens ros går till Sofie som stoppade 600:an som var 10 min sen så att jag skulle hinna med den eftersom f*tt 402 alltid är sen så man inte kan byta till lila. Men men jag hann allt med den och kom hem kvart i 5. Taaaaack Sofie ! <3

.. och jag saknar min Hampus
Men nu ska jag bli lite social med Sofie, får se vad vi hittar på för bus. Ha d gott igelkott!

PS. KOMMENTERA DÅ ERA JÄVLA HALLON ! .DS


Här är en igelkott som jag sofie & erika hittade någon gång i sensommarn


17 år

"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" sägs det.. det e precis det jag gör nu, jag väntar på att Sofie ska komma, för vi ska plugga idag IGEN !

Guldstjärna till Angelica & Sofie *

MATTE MATTE MATTE MATTE ! (Y)
... och idag ska jag inte gnälla och lovar att koncentrera mig.. 10 fingrar upp till Gud, 0 till Djävulen och 5 till hjärtat ;)


Blev en bild på min brorsdotter Megan "Foxy" Fox, Mahaa!

- Här testar vi cp kameran på den laptopen HAHAHAH 


Årsfest o lite annat..

Har varit hos Hampus heeeeeela helgen. I fredags vet jag inte vad vi gjorde.. eller jo, jag lånades nagellack av Becca, det gick bra ända tills Hampus välter ut nagellacket på sitt golv hahahaha.. kollade film också kom jag på, la oss "tidigt" så vi skulle vara pigga & utvilade inför årsfesten på lördag, haha. På lördag var det ju det här med att välja kläder som var svårt, haha hade med mig 5 klänningar eller nått som Hampus skulle hjälpa mig att välja mellan.
Ja vad kan jag säga? Det var en lyckad kväll men en del bugg i alla fall ;) synd bara att sofia åkte hem vid 12. Lite senare blev det en kôrv och där efter bugg med Sebastian-Back-Seb-Sebbe-Nils-Nillan sen fick Hmapus ta över. Men på lördag denna helgen blir det klackarna i taket, eller hur sofia? Moahaha
Söndagen var man seeeeg, men jag hampus & sebbe kom la upp efter 12 nån gång, käka frukost, sen drog sebbe hem för att bygga på huset, så jag och Hampus satte på Tv:n lite.. och nu kom jag på att vi spelade fifa i fredags ! HAHA, jag vann aldrig ! Gjorde inte ens ett mål... fyfän.

Tanken var att plugga med Sofie idag, får se hur det blir med det ;)

- I havet finns det ål - skåååål!

/ Angelica den bästa Ström


öööööh

jaaaa. vet inte riktigt vad jag ska skriva.. men kan i alla fall säga att jag har ont i hövvet..
blä nu tappa jag lusten för att blogg
HEJDÅ

Kan man ha på sig denna klänningen????? trots att det är BLOMMOR på den.. den e ju sööööt


Fys & Fula Fladdermöss

Ja kan ju börja med att fladdermössen ser förjävliga ut.. vad tänkte jag egentligen ? Jo det var halloween fint haha, men snart blir det en annan bakgrund.

Hade fys idag på idrotten, höll på att döööö.. haha.. och f*ttskruvarna SKA BORT NU! Dom skaver, det gör ont! Om inte nissarna på kungälvs sjukhus hade slarvat bort min egenremiss kanske jag redan varit på mitt återbesök som skulle varit efter 1 år.. vilket var i mars..

Idag på hoppträningen gick Tonic mycket bra

Årsfest på lördag i Hjärtum, mahaa ;) jag vet inte vad tusan jag ska ta på mig, något med axelband i alla fall, haha.

- BLIR DET NÅGON SNÖ IMORGON TRO !?

men nu ska fröken Ström sova
Go Natt gott folk


RSS 2.0