RAJ RAJ

Tisdag: Hoppträning med Tonic, han var seeeeeeg.

Onsdag: Köpa present till Sofie

Torsdag: Fiska med skolan, INTE EN JÄVLA FISK! Helt dött i sjön ju! Det enda jag lyckades få upp var en lång lina med drag på, trodde först jag trasslat in mig i min lina, men nej, såklart inte. Sen några kast senare drar det i spöt när jag vevar in! EN FISK EN FISK ??!!?? Neeejdåååå, då var det en äcklig blöja som satt på kroken..
På kvällen blev det smörgårstårta & vanlig tårta hos Sofie eftersom hon blev en stor flicka då, 18 ;). T.O.M jag ANGELICA käkade smörgås tårta! Första gången i hela mitt liv, shiiiit!

Igår: Party hos Sofie, yeah yeah ! Dock var inte Sofia där :( saknade min danspartner, hahaha.. Gick väl hemåt halv 3. Då blev jag väldigt hungrig, så blev varm macka & oboy, mumma.

Idag: Fick abstinensbesvär kvart över 7 så gick upp halv 8 eller nått. Sen ville pappa shoppa skor så åkte till thn- överby och fixa det. Sen blev jag hungrig igen, och jag som inte käkat någon frukost fick ta en sväng på Donken. Sen när vi kör genom thn så börjar pappa hålla på och tuta och heja på folk som gick , haha jätte fult...
Sen hemma igen skulle jag klippt gräset men det e ju för besvärligt  och jag e så  lat så jag fick plocka ihop alla äpplen. Får se vad som händer senare idag ;)


INGET ÄR SNYGGARE ÄN EN RIKIGT BYGGARE ! - Det ska jag sjunga på min student, haha / Angelica.S


- Från hoppträningen i tisdags - just det ! Jag ska tävla nästa helg ! :O


- Födelsedagsbarnet Sofie


SPRUTA

Igår var jag och Sofia och tog spruta, haha det var roligt, hahah i alla fall när Sofia skulle ta :)
Roligt i Sofias skola hade vi också.. fiiiiina bilder får ni snart se på hennes blogg eller såå.. skrattade så mycket att jag trodde jag skulle kissa på mig, HAHA. FIFÄN

Varit ute och plockat fina blommor som jag ska åka och lägga på Mannos grav snart. Sen kl 1 ska jag till stan men ska möta upp Sofia först. Ska handla present till en speciell person som fyller år imorgon, 18 år ! ;)
Ikväll blir det att kolla på True blood. höhöhö..
Imorgon är det fiska i svarte dalen.. ska se om jag får med en kamera så får ni bilder senare , HAHA.


jävla mumintroll e vad du e. .

 . . blir otroligt trött på nyfikna jävla gas mongon. Om du undrar, varför inte fråga mig istället?
du e så äääcklig. END







- på fredagjävlar . . .


HUNGRIG . . . .!

HELT OTROLIGT ATT JAG GICK UPP INNAN 9 OCH VAR UTE OCH SPRANG INNAN 10! VAD HAR HÄÄÄÄNT EGENTLIGEN?! haha

Blir snart frulle.. en redig en! As hungrig, idag börjar ett sundare liv för Angelica, oh yeah. Senare måste jag dammsuga rummet och plocka upp lite.. får se.. kännde för att rida på dampsson idag också, bara för att det VAR fint väder för en timme sen. Men kom på att jag också ska måla Jimmys tak i helgen, o nu är det söndag?
Men vill leka med Fia idag om inte Daniel skulle till henne då.. hmmm blir svårt detta, men får börja med frukost ;)

XOXO / Angelica



Borsta Bubba också kanske? så slipper det ligga pälsbollar överallt


Nu jävlar

Denna veckan har varit rätt okej. Dom 3 första dagarna gick snabbt. Torsdag var nog endå bäst för då kom Jennifer och hälsa på klassen :D inte träffat henne på HELA SOMMAREN! SHIT, blev så jäkla glad! Men sen blev Angelica mindre glad för att då fick hon reda på att det blev iIGritningsläsningsprovet, gaaah.
Igår,fredag, började jag halv 12, men skulle hinna skriva in mig i matsalen på vad jag ska göra på friluftsdagen. Det blidde fiska, hahaha. Sen ut till rollsbo och lyssna på en gubbe från mapei eller något som pratade om plattsättning. Sen ner i hallen och fortsätta riva. Men blev prov för Angelicas del för använding av handcirkelsågen.
Efter skolan blev det bio med Sofia, Hampus & Sebastian. Vi kollade på G.I.JOE. Den var rätt bra :)

xoxo / Angelica


Vet inte säkert om det är Myggan eller den andra. Dom ser ju likadana ut, haha


RSS 2.0