US Möte kl 18:00

Tjenare folks !

Tänkte skärpa till mig och skriva i denna mycket menigslösa blogg. Men o andra sidan har jag bestämmt mig för att ta bort dom sidor jag e medlem på via internet så som fjortis sidorna Bilddagboken, lunarstorm, kamrat mfl. Men det e ju trots allt enbart för tidsfördriv. okej, får väl erkänna att bilddagboken e helt OKEJ  =)
Får väl se hur jag gör . . .

Sitter och väntar på att maten ska bli färdig, blir kyckling med något annat gojs, mumma. Sen  vid 18:00 är det dags för  US första möte för i år med den nya styrelsen. Jag är inte längre kassör. Vi hade lite problem med att få en ny eftersom INGEN ville vara. Men så tog jag saken i egna händer och prata ihop mig med Paulina. Sa att jag lovade att hjälpa henne i början så hon kommer in i det. Woho, nya kassören.
Ska bli intressant att se om någon anna förutom Jag eller Ajaah som kan fixa dommare nån jävla gång till klubbtäblingarna. Dom mindre får fän börja och ta lite eget ansvar och inte bara förlita sig på att vi äldre fixar allt. Us är mer än 2 personer.
Ajaah har övertalat Antonia till att joina US igen, så hon är våran nya ordförande.

För övrigt kan jag ju säga att allt går rätt segt nu, både i skolan och utanför den på fritiden! Långtråkigt & brist på roliga saker att göra. Jag tycker inte idrott e kul längre och jag orkar inte delta lika mkt längre, vrf? tycker jag det e tråkigt ? eller kan det bero på att jag inte äter maten i skolan som e för vidrig för vanliga grisar att äta? Orka lägga pengar på att käka pizza om maten e äcklig. Energin behövs om man ska utföra något bra & för att orka göra det.

image106

T3h 1 'N only - Angelica StrömYeeah, med Ajaahs lörhår & dock ögonfransar + att bilden e omgjord i ps, men mesr skuggor & annan färg.

I nästa inlägg hade jag tänkte att skriva med haxor-språk,, ska bli kul & se om ni fattar något, men kommer däremot ta evigheter för mig att skriva det ^^

Ha d gött, Peace'N' Love  // Angelica.S

My Heart Goes ,, Bang Bang Boom ! (8)

Ja då var det dax att blogga lite. Hra varit lite slarvig med det,, eller OJ URSÄKTA MIG.. Mycket Slarvig! :D
Men skolan tar så mkt av min dyrbarar tid just nu. Dom nationella proven har börjat. Vi har gjort dom 2 första i svenskan, läs förståelse & uppsatsen. Kan ju även medela att jag fick reda på mitt resultat av läs förståelsen igår,
MVG- ,, Är fan stolt över mig själv.
Nog om skolan . . 
... let's go to the funny part of this diary of Angelica Ströms life. The life outside school ! Yeeah Biatch !

Just nu sitter jag och knarkar en låt på you tube, "Bang bang boom - The Moffatts", as skön. Men det började med att jag letade fram gammla CD skivor.. hittade "Hits for kids 1" xD haha, och där var den låten så var tvungen att kolla om den fanns på U tube.
Ja vad finns det mer att säga som hänt ? Hmm... *tänker* . . . hmm, ja du? ingen anning? Jag lägger upp lite nya bilder & skirver en text under istället, det fräshar nog upp mitt minne lite ;)

image95
Första tävlingen med Tonic för i år.. i Allingsås
image96
Notera att han har fått en fin mössa :D
image97
Ja så här kan det gå när man e med Ajaah . . . ^^
image98
Enjoy ! :D
image99
Lägg märke till zebra stripsen i håret .
image100
Ni kan INTE säga att jag ser FUL ut med fashioncore stilen. För jag e rå ball i det ! ^^

image102
Yeeeah!
image103
Får väl lägga in en "vanlig" bild på mig också.. ja det e meningen att jag ska se lite skräckslagen ut :)
image104
Ska även beställa blåa linser nu.. fick hem 2 st tester.. har STORA problem med att bestämma mig för vilken sorts blå jag ska ta. Men den grå/blåa ser mer naturlig ut. den isblåa kan se något stirrig ut.
image105
Har fått hjälp av min underbara kusin, vän, den legendariska Sofia AKA Fia Andersson att byta strängar på gitarren, tnx babe ! <3


Ne nu ska jag gå & kolla på "fråga olle". Ha d gott igelkott // Angelica. S

BTW; BJÖRN GUSTAFSSON ÄGER !

RSS 2.0