No Reason!

Hej hopp gummi snopp!

Igår var jag på lerk nästan hela dagen.. gick nog upp vid kvart i 12.. sen drog jag till lerk för att US skulle måla staket :S <---- dem smilisen = förvirrad      men vi skulle tydligen måla plankor till det nya secretariatet! Jag som trodde att vi skulle måla padockens staket.. ville ju att någon skulle luta sig mot det så att dom skulle bli vita .., men nej då! Snackade med agge tidigare på msn.. hon tyckte att jag i så fall skulle sätta upp lappar att det var NYMÅLAT !    -HELL NO!! mohaha., vad gör man inte för att Jävlas med folk?!  Vi målade ett par plankor sen tog den röda färgen slut.. och det fanns ingen mer.. den skulle komma nästa dag (alltså idag) , så vi målade i stallet ist.. klockan började närma sig 5.. tävlingen skulle börja 6. Då blev jag & Alexandra j'ätte sugna på att vara med och hoppa! Vi gick och pratade med annika om vi kunde efteranmäla oss & det gick bra. Shebang gick uppe i lunden så jag fick srpinga och hämta min hjälm och ajja sin ridhjälm .. så körde jag henne på moppen dit så vi skulle hinna =)

image28

wow! bra jobbat morsan! din första perfekta bild på mig o Tonic! Grattis! Tack för att du fota =D

image30

Mohaha! ser ni vilka detta är?!  ;D

-Är du en bög i en bur?
-nej..
-HJÄLP! BÖGEN I BUREN ÄR LÖS!!

Ja nu ska jag nog gå ner o se vad kära mor har för sig..

Ha d gott igelkott! (AGGE?! När ska du skriva "ha d göttans" ?! jag väntar! xD)

Aiight..?!

Eftersom ingen annan skriver någon rolig blogg så får jag göra det... pffff (suck)

Yeeeah, var på Gothia discot igår...  finns inget att tillägga.. hmm idag gick jag upp kvart över 2. det var änna längsen jag gjorde det. Har fått sko skav på min fötter=D  hjälpte morsan idag med hundarna som hon passar.. sen drog vi till stallet (LERK) för jag skulle rida på Tonic.. mamma åkte med idag. Tog med mitt fin fina schabrak där det står "KLUBBMÄSTARE HOPPNING 2006"  måste ju använda det nån gån som sagt xD vill ju även påminna folk om vem som är BÄST! mohaha ...  sem drog vi till lilla edet och beställade kina mat, där inne satt christian & mona och käkade.. snacka lite med dom. Sen sulle morsan handla på boSTRÖM =) .. hämtade kina maten. drog till det andra stallet och tog in hästarna. åkte hem o käka... satta mig sen vid datan.. finns inget annat o göra.. kan ju dra ett skämt..   det var en gång en gång och den gången var sandad HAHAHA ne men OKEEJ denna.. den e dålig så vill bara varna känsliga läsare innan =)

Det var en gång en åsna som gick och käkade på ett stort majsfällt.
Sen blev det 150 grader varmt, så då *poppade* ju alla majskorn..
..det blev vitt överallt.. och åsnan frös ihjäl för den trodde det var snö..
                                              
R.I.P Åsnan

image24
haha yeea, jag och fia hittade en rolig spegel på toan på bergakungen ( bio) man såg jätte smal ut i den! xD fy fan va fult!
image25
Den lille Tonic.. första dagen jag hyrde honom så red vi ut..
image26
AHAHAHAHAHAHHA Jag och Fia hittade en till rolig sak i gbg! haha var t´vungen att ta kort på den affären..
image27
Så sant...

Like A Lady!

Angelica i ditt ansikte! 

hm ok detta lär nog bli den sista i alla fall.., för vill att ni ska veta att idag slog jag mitt rekod på vilken tid jag gick upp på sommarlovet.. idag blev det 14:27 grymt va?!? hm det tidigaste jag gått upp e nog 09:10 får väl se om jag slår det.. Men det tvivlar jag på!!!=) Sova är ju ett av mina stora intressen just nu. Nästa vecka börjar jag hyra Tonic fram till slutet av  v.32 ...  har hört en as skön låt av Kalle Baah - You are My Angel lyssna på den alltså! fett grym!

Att styla en Saab är som att sminka en GRIS! Gubbar som har liten k*k kör Saab! <--- Det e nog dom bästa texterna dom någonsin tryck på tröjor.. HAHAHAHAHAHA Lol ( GE F*N I ATT KLAGA PÅ DEN TEXTEN! SKAFFA EN EGEN BLOGG IST Å SKRIV DINA ORD, aiight? =D )¨

Har spelat eyetoy med Kenny & Virre idag.. dom blev ÄGDA .

image22
VISSA ÄR BÄTTRE ÄN ANDRA.. SÅ ÄRRE=) sorry....
image23
BETA RR 50 är det som gäller! Ni som har Scooter mopen.. DRA!!! (Finns undantag och det e Fia & Annie)

Guten Baj

Guten Baj på er!

Tyvärr bli nog ingen mer blogg.... har tappat min roliga skriv förmåga efter alla klagomål jag fått.. tänker inte sitta här o bara lista upp vad jag har gjort.. skirver det på ett roligt sätt vilket där kommer alla klagomål in.

Mvh | ASimage20

TJEEEEENARE!

Jag skulle gärna vilja skicka nått Snyggt till dig, men Brevbärarn sa åt mig att gå ur brevlådan...


Idga har jag varit med Marie och hjälpt henne när hon tävlat med Labero. Hon debuterade Msv. I Msv.B:2 eller vad programet hette så kom hon 4:a!!!! Wohooo!!! F*n va bra! Grattis Marie. Hon fick 62,79% + att hon har bara ridit på Labero i 1 vecka ( denna som varit) så det var mycket bra gjort av dom! I det andra Msv B:4(?) så tyckte lilla Labero det var väldigt kul att byta galopp.. så det gick inte lika bra i den.. men den dommarn var lite snål med poängen oxå.


image19
Ja det är inte alla som har ridit på en Dinosaurie *STOLT*


RSS 2.0